Winterstalling

Ontdek  

WINTERSTALLINGSBOTEN KUNT U AANLEVEREN TOT 15 NOVEMBER!

Als u op zoek bent naar een winterstalling in Amsterdam of omgeving, biedt onze winterstalling in Aalsmeer ongetwijfeld uitkomst. Op onze locatie aan de Oosteinderweg bevinden zich onder andere de stalling- en onderhoudsfaciliteiten van watersportbedrijf Heemhorst. Veel watersporters wensen één adres waar alle kennis is gebundeld. Bij Jan van Gent en Heemhorst Watersport vindt u fabricage, onderhoud, poetsen, reparatie en stalling op één adres. Hiermee komt de fantastische beleving van onbezorgd watersporten onder handbereik.

De stalling- en onderhoudsfaciliteiten in hebben voldoende capaciteit voor honderden schepen. Hierdoor wordt het technisch team met een scala aan uiteenlopende uitdagingen geconfronteerd. Van een verkeerd afgestelde buitenboordmotor tot de inbouw van nieuwe motorisering en techniek. De hoeveelheid parate vakkennis is dan ook zeer groot en de technici zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Storingen worden niet gezien als probleem, maar als uitdaging.

Onze huisregels op een rij:

 1. Vanaf 1 oktober bent u van harte welkom om de boot te komen afleveren. Wij verwachten van de klant dat u zelf belt voor het maken van een afspraak op 0297-381313 en dan kijken wij op de planning of dit schikt. Ons streven is om alle boten vóór half november binnen te hebben staan.
 2. U kunt de boot niet op zondag brengen.
 3. In de loods wordt er niet door derden aan de boten gewerkt.
 4. U mag de boot alleen achterlaten zodra de werkkaart met één van de werknemers is ingevuld.
 5. Vanaf 1 april beginnen wij weer met hijsen. De datum waarop u de boot weer kan komen afhalen, hangt mede af van de plaats in de loods. Wij bellen u van te voren met een indicatie. U mag natuurlijk zelf ook contact met ons opnemen.

Wij hanteren HISWA Algemene voorwaarden huur en verhuur lig-en/of bergplaatsen, welke u hier kunt vinden. Please click here for our terms and conditions in English.

De mogelijkheden voor de stalling

 • Stalling binnen in vorstvrije hal
 • Het afspuiten van het onderwaterschip, romp reinigen en ontkalken zijn verplichte kosten. U ontvangt dus twee aparte facturen van ons; de stalling wordt vanuit Heemhorst Exploitatie Onroerend Goed gefactureerd. Het reinigen van onderwaterschip + milieuheffingskosten zijn verplicht (zodat alle boten schoon in de loods liggen) en wordt vanuit Heemhorst Watersport BV gefactureerd.
 • Poetsen, wax aanbrengen en polijsten
 • Polyesterreparatie
 • Lakwerk
 • Timmerwerk
 • Antifouling aanbrengen
 • Servicebeurten
 • Monteren van diverse onderdelen

Heeft u vragen over andere mogelijkheden? Wij vernemen uw vragen uiteraard graag! Inschrijven voor de winterstalling kan uitsluitend via het inschrijfformulier boven aan de pagina (onder het kopje ”winterstalling”).