Uw boot zorgeloos de winter door

Heeft u een plezierboot waarvoor u een winterstalling nabij Amsterdam of Aalsmeer zoekt? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Heemhorst Watersport verzorgt winterstalling tegen de voordeligste tarieven en kan tevens het onderhoud aan uw boot verzorgen tijdens de winterperiode. Wij zijn officieel dealer van Mercury, Honda en Yanmar zodat wij ook het onderhoud aan de buitenboord en inboard motoren kunnen leveren en wij leveren tevens nieuwe en gebruikte pleziervaartuigen. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een allround watersportbedrijf

Heemhorst Watersport is een allround watersport bedrijf gevestigd in Aalsmeer dichtbij de Westeinderplassen.
Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte boten en motoren aan, wij verzorgen het onderhoud van de boten en motoren en wij bieden winterstalling in Amsterdam aan met alle denkbare faciliteiten. Met een winterstalling bij ons bent u er voor de beste prijs verzekerd van dat uw boot de winter goed zal doorkomen zodat u in het voorjaar weer volledig plezier zult beleven aan uw boot.

Welke mogelijkheden zijn er allemaal

Onze winterstalling is niet alleen maar een plek waar wij boten opslaan tijdens de winter. In onze stalling in Aalsmeer verzorgen wij tevens het onderhoud voor de boten zoals het reinigen van de boot en een waxbeurt. Tevens kunnen wij tijdens de winterperiode in onze werkplaats in  Aalsmeer uw buitenboord- en inboard motor een onderhoudsbeurt geven. Lees hieronder de mogelijkheden;

  • Stalling binnen in vorstvrije hal
  • Dit is exclusief afspuiten/romp reinigen en ontkalken
  • Afspuiten en romp reinigen
  • Boot in de wax zetten
  • Boot polijsten en poetsen
  • Antifouling over bestaande laag
  • Buitenboordmotor stalling tot 25pk

Winterstalling Amsterdam

Uw boot overal in Nederland opgehaald

U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van uw boot naar onze winterstalling in Aalsmeer want wij komen de boot ophalen bij u. Wij leveren deze service door heel Nederland en wij hebben hier speciale trailers voor beschikbaar die vrijwel elke boot in onze stalling in Amsterdam kan krijgen.

Maak een afspraak voor winterstalling

Zoekt u winterstalling nabij Aalsmeer of Amsterdam voor uw boot? Zoek dan niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Aarzel niet te lang omdat de ruimte in onze stalling in Amsterdam, ondanks dat wij honderden boten kunnen stallen, beperkt is. Zorg er dus voor dat u op tijd bent om de stalling in de winter van uw boot zeker te stellen.