Honda buitenboordmotoren

Ontdek  

Honda

Heemhorst Watersport is officieel dealer van Honda Marine. Met Honda buitenboordmotoren bieden wij voor iedere boot passende 4-taktmotoren aan, variërend van 2.3 pk tot 250 pk. In onze showroom treft u diverse nieuwe Honda buitenboordmotoren aan. Ook zijn wij volledig uitgerust om uw Honda buitenboordmotor te onderhouden.

Waarom Honda?
Wanneer u opzoek bent naar een geschikte motor voor uw boot, dan zal een Honda een goede keuze zijn. De Honda buitenboordmotoren kenmerken zich door moderne, duurzame techniek en 100% betrouwbaarheid.

De nieuwe 4, 5 en 6 pk van Honda

 

Een hoogwaardig Japans merk

Eigenlijk hoeft het merk Honda Marine geen introductie, maar we kunnen het toch niet laten om het merk even onder de loep te nemen. Honda heeft zich in de afgelopen decennia gemanifesteerd als een topmerk dat weet hoe buitenboordmotoren in elkaar moeten zitten. Top kwaliteit een een uitermate hoge betrouwbaarheid staan dan ook hoog in het vaandel bij dit Japanse merk. Er is dan ook vrijwel geen enkel watersportgebied te vinden waar men de Honda buitenboordmotoren niet zal tegenkomen.

Een groot bereik aan modellen

Het Japanse merk staat erom bekend dat het een groot bereik kan leveren van buitenboordmotoren van klein naar groot. Van een 2,3 pk tot aan de echte krachtpatsers: BF 175, BF 225 en de BF 250 de V6 topmodellen met groot comfort en een topvermogen met elektronische brandstofinspuiting.

Neem contact op voor een volledige Honda service

Bent u op zoek naar een leverancier die officieel dealer is van Honda buitenboordmotoren? Neem dan contact op met ons of kom gewoon langs in Aalsmeer aan de Oosteinderweg en kom in contact met onze Honda Service. Wij ontvangen u dan met een heerlijk kopje koffie en u kunt dan een kijkje nemen in onze voorraad buitenboordmotoren.

Nieuwe Honda modellen op voorraad