BRIG

Ontdek  

De opvouwbare rubberboot

Bent u op zoek naar een leuke boot die gemakkelijk mee te nemen is? Dan biedt BRIG genoeg mogelijkheden!

BRIG RIB’s zijn volledig op locatie ontworpen en gebouwd op onze cutting edge, 100.000 vierkante meter hoofdkantoor in Europa. Daar ontwikkelen en toepassen onze deskundige team ontwerpers en ingenieurs (inclusief een kernteam ex-militaire luchtvaartingenieurs) nieuwe aero- en hydrodynamische theorieën om de grenzen van conventionele bootontwerp voortdurend te verbeteren.

‘Pushing the Boundaries’

BRIG maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie in de industrie om de hoogste niveaus van kwaliteit en efficiëntie te behalen. Als gevolg hiervan kunnen BRIG-klanten, zonder compromis, kwaliteit genieten tegen een betaalbare prijs.

Bij BRIG wordt de nieuwste technologie gecombineerd met de beste traditionele vakmanschap. Onze RIB’s zijn met de hand gebouwd en afgestemd op uitzonderlijke normen, waarbij alleen de beste materialen gebruikt worden. Wij houden toezicht op elk detail, van ontwerp tot bouw en afwerking, ter plaatse in ons hoofdkwartier. Elke fase is opgenomen en nauwkeurig nagekeken.

Meer informatie:

Een ruime keuze aan modellen

BRIG rubberboten staan erom bekend dat er voor elk wat wils is. U kunt kiezen uit de kleinere opvouwbare opblaasbare rubberboten zoals de DINGO en BALTIC series. Deze modellen staan garant voor een hoge kwaliteit en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wilt u liever meer stevigheid en wat groters? Dan kunt u kiezen voor de rigid opblaasbare rubberboten zoals de FALCON Tenders en de FALCON Riders.

Ook voor de professionals

Heeft u behoefte aan een echte professionele boot voor reddingswerkzaamheden of andere serieuze zaken? Ook dan bent u met BRIG rubberboten goed voorzien, omdat zij professionele boten van rubber leveren die het zwaarste werk aankunnen. U kunt kiezen tussen de RESCUE lijn, de HEAVY DUTY lijn of de NAVIGATOR lijn. Met deze rubberen boten heeft u echte topkwaliteit in handen waarmee een dagje varen een echt genot is.

Uw buitenboordmotor ook geleverd

Wij leveren tevens de buitenboordmotor van uw Brig indien u dat wenst. Wij leveren elke gewenste buitenboordmotor maar onze specialiteit is het leveren van Honda Marine en Mercury buitenboordmotoren waar wij officieel dealer van zijn.