GRAND

Ontdek  

Bent u op zoek naar een goede rubberboot die opblaasbaar en opvouwbaar is? Kijk dan eens naar het Canadese merk GRAND rubberboten. Zij blinken uit in top kwaliteit en bezitten unieke aerodynamische karakteristieken die voortkomen uit de luchtkoker van Grand met haar achtergrond in de luchtvaart.

GRAND produceert al jarenlang modellen met het hoogste niveau van normen en is synoniem voor Elegance, Reliability and Quality. Met een ongeëvenaarde toewijding van uitmuntendheid en tevredenheid in elk model dat we bouwen, is GRAND de beste keuze voor het aanbieden van leuke en onvergetelijke momenten op het water.

Meer informatie:

Een ruim assortiment aan modellen

Grand rubberboten zijn voor vrijwel iedereen wel bereikbaar. De lijn van modellen loopt vanaf eenvoudige modellen die opbouwbaar zijn tot en met de grotere modellen die meer luxe en comfort geven. Lees hieronder welke modellen er allemaal beschikbaar zijn.

Rigid opblaasbare boten

  • SILVER LINE Tenders S250, S275, S300/S, S330/S
  • SILVER LINE Riders S370N/NS/NL, S420N/NS/NL, S470/S/L, S520/S/L
  • SILVER LINE Cruisers S550LF, S550CF, S550RF, S650LF
  • GOLDEN LINE Tenders G340EF, G380EF
  • GOLDEN LINE RidersG480LF, G480EF

Opvouwbare opblaasbare boten

  • RANGER R380, R420, R460
  • CORVETTE C240, C270, C300, C330, C360
  • ELF E210, E240, E270, E300

Ook voor uw buitenboordmotor

Uiteraard moet uw Grand rubberboot voorzien worden van een buitenboordmotor. Die hebben wij voor u. Wij zijn officieel dealer van Honda en Mercury maar kunnen ook andere motoren leveren die geschikt zijn voor een Grand rubberboot. Wij verzorgen tevens het onderhoud voor deze buitenboordmotoren. Bij ons bent u verzekerd van onbezorgd varen met uw Grand rubberboot.

Neem contact op voor meer informatie

Zoekt u een leverancier voor Grand rubberboten? Kom dan eens langs bij ons of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u in Aalsmeer de voordelen laten zien van dit fantastische Canadese topmerk rubberboten en u krijgt ook meteen van ons te weten wat de rubberboten kosten. Wij kunnen dan meteen samen met u de buitenboordmotor uitkiezen die u graag aan uw rubberboot wilt laten monteren.