Uw boot gestald in de winter

Heeft u een boot waarvoor u winterstalling zoekt en zoekt u deze bij voorkeur in de buurt van Aalsmeer? Neem dan contact op met Heemhorst Watersport voor een prijs voor de stalling van uw boot. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer aan de Oosteinderweg waarbij de stalling bereikbaar is via de Ringvaart om de Haarlemmermeer. Wij bieden winterstalling in Aalsmeer aan voor goede tarieven en zorgen ervoor dat uw boot veilig en netjes de winter door zal komen. Kom eens langs bij ons om de mogelijkheden te zien en te ontdekken wat wij allemaal verder kunnen verzorgen op het gebeid van watersport.

Een traditioneel watersportbedrijf

Heemhorst Watersport is een traditioneel watersport bedrijf dat vrijwel alles gebundeld heeft om een volwaardige leverancier te zijn voor al uw watersport benodigdheden. Wij zijn officieel dealer van Honda Marine, Mercury Marine buitenboordmotoren en Yanmar inboard dieselmotoren. Tevens zijn wij officieel dealer van Zodiac, Brig en Grand rubberboten en zijn wij sinds 2013 ook de trotse dealer van Oud Huijzer sloepen.

Wij halen uw boot op

Uiteraard moet uw boot naar ons in Aalsmeer toegebracht worden wanneer u bij ons wilt stallen. Wij verzorgen dat voor u en halen uw boot op waar dan ook in Nederland. Wij hebben hiervoor speciale trailers beschikbaar die vrijwel elke plezierboot binnen kan halen in onze winterstalling in Aalsmeer. Wij hebben plek voor meer dan honderd boten maar het is altijd verstandig om niet te lang te aarzelen omdat vol nu eenmaal vol is.

De mogelijkheden voor de stalling

Wij leveren niet alleen de winterstalling in Aalsmeer aan maar doen meer. Wij kunnen uw boot in de stalling een onderhoudsbeurt geven, in de wax zetten, schoonmaken en nog meer. Tevens kunnen wij uw buitenboord of inboard motor een onderhoudsbeurt geven. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

  • Stalling binnen in vorstvrije hal
  • Dit is exclusief afspuiten/romp reinigen en ontkalken
  • Afspuiten en romp reinigen
  • Boot in de wax zetten
  • Boot polijsten en poetsen
  • Antifouling over bestaande laag
  • Antifouling + hechtlaag aanbrengen
  • Buitenboordmotor stalling tot 25pk

Maak een afspraak voor winterstalling

Zoekt u in Aalsmeer een winterstalling voor uw boot? Aarzel dan niet te lang en reserveer een plek in onze stalling. Wij zijn het watersport bedrijf dat winterstalling in Aalsmeer kan verzorgen en wij garanderen u dat uw boot goed de winter doorkomt. Tevens kunnen wij uw boot in de winterstalling een onderhoudsbeurt geven zodat u in het voorjaar weer zorgeloos kunt varen met uw plezierboot.