Dock 1060 Steel Lounge

€ op aanvraag

Bouwjaar:  2024 - Nieuw!

 • Merk
  DOCK
 • Conditie
  Nieuw
 • CE keuring
  D

Beschrijving

Koersvaste boot waarbij comfort centraal staat. Ideaal om met grotere groepen te genieten van een relaxte dag op het water.

Uitrusting

De langste DOCK STEEL in ons vaste programma draagt trots het woord ‘lounge’ in zijn naam. Hij is dan ook helemaal op relaxen ingericht, met een riant aantal zonneplekken: de zijkanten zijn voorzien van twee loungebanken en het voordek is een groot zonnebed. Onder dit zonnebed is een grote ruimte, waar een toilet geplaatst kan worden.

Voor en achter het stuurconsole kunnen drie personen plaatsnemen. Het console zelf biedt veel opslagruimte, die ook geschikt is om dienst te doen als technische ruimte (voor de accu, omvormer, zekeringkast, walstroom enz.).
De bestuurder kan plaatsnemen op de comfortabele bank met voetensteun, maar ook staand varen door het voorste gedeelte van het zitvlak op te klappen en daar tegenaan te leunen.

Achter de bestuurdersbank bevindt zich eveneens een groot zonnebed. Als dit wordt opgeklapt, komt een bergruimte tevoorschijn voor de kussens of voor een tweepersoons bed. De kussens zijn uiteraard in alle gewenste kleuren leverbaar.

De DOCK 1060 STEEL Lounge kan optioneel worden uitgerust met een vast zonnedak. Dit verhoogt wel de doorvaarthoogte, maar ook het comfort.

De open achterspiegel vormt een zwemplateau over de volle breedte van de boot. Ideaal voor liefhebbers van duiken en zwemmen. Voor hen is een opklapbare zwemtrap standaard aanwezig. Op de DOCK 1060 STEEL Lounge is genieten gegarandeerd. Of het nu is met grote groepen vrienden of klanten.

Door de modulaire indeling van onze DOCK STEEL-lijn kan de boot naar wens ook anders ingedeeld worden en voor elke toepassing (duiken, rondvaarten, als werkboot) optimaal worden ingericht.

Prestaties

Bij een loungeboot als de DOCK 1060 STEEL staat comfort centraal. Toch biedt hij ook indrukwekkende prestaties. De boot is geluidsarm doordat de buitenboordmotor in een bun geplaatst is. Daar is ruimte voor een 60 pk motor, waarmee soepel een snelheid van 25 km/u gehaald wordt.

De DOCK 1060 STEEL Lounge is een koersvaste platbodem, die zeer wendbaar is en soepel om zijn as draait. Aan de voorkant heeft de bodem een V-vorm. Hierin kan optioneel een boegschroef geplaatst worden voor nog meer wendbaarheid

Motor 
 • Vermogen
  max. 60pk
Specificaties 
 • Lengte
  10.60 m
 • Breedte
  3.20 m
 • Diepgang
  0.36 m
 • Doorvaart hoogte
  1.42 m
 • Gewicht
  3250 kg

Meer modellen