Motoren

Ontdek  

Honda

Heemhorst Watersport is officieel dealer van Honda Marine. Met Honda buitenboordmotoren bieden wij voor iedere boot passende 4-taktmotoren aan, variërend van 2.3 pk tot 250 pk. In onze showroom treft u diverse nieuwe Honda buitenboordmotoren aan. Ook zijn wij volledig uitgerust om uw Honda buitenboordmotor te onderhouden.

Waarom Honda?
Wanneer u opzoek bent naar een geschikte motor voor uw boot, dan zal een Honda een goede keuze zijn. De Honda buitenboordmotoren kenmerken zich door moderne, duurzame techniek en 100% betrouwbaarheid.

Honda Marine 

Mercury

Als het om prestaties, zuinigheid en duurzaamheid gaat, overtreft elke Mercury buitenboordmotor al sinds het prille begin zowel de industrienormen als de verwachtingen van de klant. En die traditie duurt voort. Neem bijvoorbeeld de Verado®. Alleen Mercury biedt een uniek motorconcept voor optimale tweetaktprestaties in een viertaktmodel en met gebruiksvriendelijke functies die elke boottocht tot een unieke beleving maken.

Als watersport uw passie is, dan is de Mercury OptiMax® de krachtbron die u zoekt. De Mercury OptiMax levert tweetaktprestaties met de uitstoot en het brandstofverbruik van een viertaktmodel.

mercurydealers.nl

Mercury buitenboordmotoren 

Yanmar

Yanmar dieselmotoren zijn de meest lichte en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als vervanging in schepen. Sommige eigenaren gebruiken hun Yanmar motoren om hen te helpen bij het winnen van competities of om records te verbreken. Sommigen gebruiken hen om met hoge snelheid lange afstanden af te leggen. Anderen zijn tevreden met een meer ontspannen benadering van hun tijd op het water. Iedereen geniet van de betrouwbare Yanmar onderdelen, de Yanmar parts en de kracht die daar bij hoort. Zij hebben gekozen voor de sterkste en meest duurzame voortstuwingsinstallatie beschikbaar voor de pleziervaart.

www.yanmarbenelux.nl

Yanmar onderdelen