Een parel op watersportgebied

Heeft u plannen om nieuwe watersportgebieden te verkennen in Nederland. Dan is Aalsmeer echt een aanrader voor u. Dit dorp dat vooral bekend staat om haar bloemenveiling is één van de allermooiste watersportgebieden van Nederland met haar Westeinderplassen. Vaar rond op de grote poel of maak een tocht door de kleine poel gelegen naast de Uiterweg, bezoek één van de vele restaurants in Aalsmeer die direct aan de Westeinderplassen zijn gelegen en vergeet vooral niet om ook een bezoek te brengen aan Heemhorst Watersport wanneer u een dagje watersport in Aalsmeer wilt beleven.

De Westeinderplassen bevaren

Aalsmeer is gelegen aan de Westeinderplassen en maakt het dorp op die manier tot één van de meest bekende watersportgebieden in Nederland. De plassen, die onderverdeeld zijn in de grote en de kleine poel, zorgen vooral in de zomer voor een constante stroom van watersporters die deze parel in de Randstad al eerder ontdekt hebben. Watersport rondom Aalsmeer is vooral te zien aan de oevers rondom de watertoren en de Kudelstaarsteweg en Herenweg in Kudelstaart. Vele jachthavens zijn voorhanden om uw boot aan te meren.

Watersport Aalsmeer

Vele jachthavens voorhanden om aan te meren

In Aalsmeer heeft u meer dan genoeg kansen om uw boot aan te meren aan één van de vele jachthavens in het dorp. Bij de jachthavens kunt u ook uitstekend eten en een zitje nemen op het terras om zo het water te kunnen overzien. Ervaar vooral de rust van deze restaurants die gelegen zijn aan de Uiterweg welke de parel is van het dorp. Een dagje watersport in dit bloemendorp laat u even helemaal tot rust komen.

Vissen op de Westeinderplassen

Heeft u een dagje watersport rondom Aalsmeer in de planning staan vergeet dan vooral niet uw hengels mee te nemen. Want de Westeinderplassen staan erom bekend dat er goed vis gevangen kan worden. De snoeken die u in dit water kan vangen kunnen met gemak groter zijn dan een meter en in de vroege herfst heeft u uitstekende kansen om terecht te komen in een school snoekbaarzen die op die manier letterlijk voor het oprapen liggen.

Kom eens langs bij ons

Heeft u een dagje watersport rondom Aalsmeer in de planning staan? Kom dan ook even geheel vrijblijvend langs bij ons om te zien wat wij allemaal kunnen leveren. Heemhorst Watersport is officieel dealer van Mercury, Yanmar en Honda motoren voor de schepen en wij verzorgen ook het onderhoud van deze motoren. Wij leveren veel benodigdheden voor de watersport en kunnen u tevens winterstalling aanbieden.