Uw buitenboordmotor weer als een zonnetje

Heeft u een buitenboordmotor waar een reparatie aan moet worden uitgevoerd? Neem dan contact op met Heemhorst Watersport in Aalsmeer. Wij verzorgen de reparatie van buitenboordmotor merken zoals Mercury, Honda en nog meer. Wij voeren de reparatie zorgvuldig uit met originele onderdelen en wij zorgen ervoor dat de motor van uw boot weer als een zonnetje zal lopen wanneer deze onze werkplaats verlaat. Wij leveren tevens nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren en kunnen tevens het onderhoud uitvoeren aan inboard dieselmotoren van o.a. Yanmar. Lees verder over de mogelijkheden of neem gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Een echte watersport liefhebber

Wij zijn niet zomaar een watersportbedrijf. Wij geloven dat je echt hart voor het vak moet hebben om te weten welk gevoel het geeft om als watersporter zorgeloos over de Nederlandse wateren te varen. Heemhorst Watersport staat ervoor dat wij met hart voor het vak de reparatie van een buitenboordmotor zullen uitvoeren. Wij geven u de garantie dat wij de motor zo zullen afleveren dat deze weer als een zonnetje zal lopen zodat u er weer zorgeloos mee kunt varen.

Reparatie buitenboordmotor

Monteurs met hart voor hun vak

Wij laten niet zomaar iemand aan uw buitenboordmotor sleutelen. Wij gebruiken hiervoor vaklieden die allemaal speciale trainingen hebben gehad om reparaties van buitenboordmotoren te repareren.Onze monteurs kennen vrijwel elke motor van haver tot gort wat als resultaat heeft dat wij een reparatie van een buitenboordmotor zodanig kunnen uitvoeren dat de motor weer loopt als nieuw.

De Honda en Mercury specialisten

Wij zijn de specialisten voor Honda Marine en Mercury buitenboordmotoren. Wij kennen deze motoren als geen ander en weten waar we op moeten letten wanneer we een reparatie uit moeten voeren aan deze motoren. Naast deze twee merken kunnen wij uiteraard ook alle andere merken repareren waarbij we altijd zullen proberen om de originele onderdelen erin te verwerken. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat uw buitenboordmotor weer loopt als een zonnetje na een onderhoudsbeurt bij ons. Wij leveren tevens nieuwe en gebruikte motoren van de merken Honda en Mercury.

Maak een afspraak met ons

Zoekt u een bedrijf dat de reparatie van een buitenboordmotor kan verzorgen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij kunnen u dan laten weten wanneer wij tijd hebben voor de reparatie en wij garanderen u dat uw motor weer helemaal zal draaien zoals het hoort zodat u weer zorgeloos kunt varen op de wateren van Nederland.