Oudhuijzer sloepen

Ontdek  

Een echte handgemaakte sloep

Wilt u een boot met allure en een echt eigen karakter? Kijk dan eens voor een echte onvervalste Oudhuijzer sloep. Deze sloepen die met de hand gemaakt worden blinken uit in kwaliteit en garanderen jarenlang watersport plezier. Heemhorst Watersport uit Aalsmeer levert deze sloepen sinds 2013 als officieel dealer. En daar zijn we maar wat trots op. Want Oudhuijzer sloepen zijn speciaal en geven absolute top kwaliteit. Lees verder wat er allemaal mogelijk is of kom gewoon eens vrijblijvend langs in Aalsmeer om de mogelijkheden te verkennen.

Wij zijn de echte watersportliefhebber

Heemhorst Watersport is een watersport bedrijf in hart en nieren. Wij geloven dat je ook echt van de watersport moet houden om er wat van te maken. En dat doen we dan ook. Wij zeggen niet snel nee tegen een klant omdat we ervoor gezorgd hebben dat we een ruim assortiment hebben voor de serieuze watersporter. Wij bieden nieuwe en gebruikte boten aan, hebben nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren in de aanbieding en verzorgen ook het onderhoud. Tevens bieden wij winterstalling aan in Aalsmeer.

Een ruim assortiment sloepen

Oudhuijzer sloepen staan bekend om het grote aanbod van sloepen in verschillende klassen. Bent u op zoek naar een eenvoudige sloep om lekker mee te gaan vissen op een grote plas? Kies dan voor de Oudhuijzer modellen Oud Huijzer 510, de Oud Huijzer 530 of de Oud Huijzer 620. Wilt u wat meer luxe dan zijn er andere modellen beschikbaar met een grotere cabine en zwaardere mogelijkheden voor de motor.

Oudhuijzer sloepen

De Oudhuijzer serie

Alle Oudhuijzer sloepen worden geheel met de hand gemaakt. Dat wordt gedaan met de traditionele lay-up methode waarbij gebruikt wordt gemaakt van de beste grondstoffen die er beschikbaar zijn.De kussensets en cabrioletkappen worden vervaardigd van slijtvaste en waterbestendige Sunbrella stoffen terwijl het polyester ook nog eens een hoog soortelijk gewicht hebben. Alle kabelaringen worden gemaakt door Touwfabriek Langman in Nijkerk die als sinds 1638 in het vak zit.

Neem contact op voor meer info

Zoekt u een leverancier die Oudhuijzer sloepen kan leveren? Neem dan contact op met ons. Wij leveren de sloep van uw keuze en zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt varen met uw sloep op de Nederlandse wateren. U kunt bij ons terecht voor de sloep inclusief de motor die u verkiest om te laten plaatsen in de sloep. Met een Oudhuijzer sloep krijgt u echt een stukje unieke top kwaliteit in handen voor veel vaarplezier.