Een beste rubberboot

Bent u op zoek naar een goede rubberboot die opblaasbaar en opvouwbaar is. Kijk dan eens naar Grand rubberboten. Deze rubberboten van Canadese makelij blinken uit in top kwaliteit en bezitten unieke aërodynamische karakteristieken die voortkomen uit de luchtkoker van Grand met haar achtergrond in de luchtvaart. Heemhorst Watersport uit Aalsmeer levert deze rubberboten als officieel dealer en geeft u de garantie dat u jarenlang vaarplezier zult hebben met een rubberboot van dit unieke Canadese merk.

De echte watersportliefhebber

Heemhorst Watersport is de echte watersportliefhebber. Wij vinden dat je een watersporter pas echt goed kunt helpen wanneer je zelf ook gek bent van boten en alles wat daarom heen hangt. Wij zijn die liefhebbers en begrijpen wat belangrijk is voor een watersporter. Dit maakt ons ook een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar Grand rubberboten. Wij verkopen niet zomaar een boot. Wij staan voor wat wij verkopen en geven daarbij ook nog eens de beste service.

Een ruim assortiment aan modellen

Grand rubberboten zijn voor vrijwel iedereen wel bereikbaar. De lijn van modellen loopt vanaf eenvoudige modellen die opbouwbaar zijn tot en met de grotere modellen die meer luxe en comfort geven. Lees hieronder welke modellen er allemaal beschikbaar zijn.

Rigid opblaasbare boten

  • SILVER LINE Tenders S250, S275, S300/S, S330/S
  • SILVER LINE Riders S370N/NS/NL, S420N/NS/NL, S470/S/L, S520/S/L
  • SILVER LINE Cruisers S550LF, S550CF, S550RF, S650LF
  • GOLDEN LINE Tenders G340EF, G380EF
  • GOLDEN LINE RidersG480LF, G480EF

Opvouwbare opblaasbare boten

  • RANGER R380, R420, R460
  • CORVETTE C240, C270, C300, C330, C360
  • ELF E210, E240, E270, E300

Ook voor uw buitenboordmotor

Uiteraard moet uw Grand rubberboot voorzien worden van een buitenboordmotor. Die hebben wij voor u. Wij zijn officieel dealer van Honda en Mercury maar kunnen ook andere motoren leveren die geschikt zijn voor een Grand rubberboot. Wij verzorgen tevens het onderhoud voor deze buitenboordmotoren. Bij ons bent u verzekerd van onbezorgd varen met uw Grand rubberboot.

Neem contact op voor meer informatie

Zoekt u een leverancier voor Grand rubberboten? Kom dan eens langs bij ons of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u in Aalsmeer de voordelen laten zien van dit fantastische Canadese topmerk rubberboten en u krijgt ook meteen van ons te weten wat de rubberboten kosten. Wij kunnen dan meteen samen met u de buitenboordmotor uitkiezen die u graag aan uw rubberboot wilt laten monteren.