[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

De beste gebruikte vaartuigen

Bent u op zoek naar een gebruikte boot en zoekt u hiervoor een betrouwbare leverancier die deze gebruikte boten kan leveren? Neem dan contact op met Heemhorst Watersport uit Aalsmeer. Wij bieden diverse gebruikte boten te koop aan zoals sloepen, rubberboten en jachten. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit en alle vaartuigen die door ons geleverd worden zijn grondig nagekeken op eventuele gebreken. Wij reviseren de motoren van de schepen indien dit nodig is en geven u de garantie dat u jarenlang zorgeloos kunt varen met uw boot over de meren in Nederland. Wij zijn het bedrijf dat boten te koop heeft waar nog jarenlang plezier mee te behalen valt.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een traditioneel watersportbedrijf

Heemhorst Watersport is niet de eerste de beste op het gebied van watersport. Gevestigd in Aalsmeer, dichtbij de Westeinderplassen, kunnen wij alles leveren op het gebied van watersport waarbij vooral de motoren en de vaartuigen zelf onze specialiteit is. Wij zijn officieel dealer van Yanmar, Mercury Marine, Honda Marine, Oud Huijzer sloepen en van Grand, Brig en Zodiac rubberboten. Kom gewoon eens vrijblijvend langs bij ons in Aalsmeer om te weten te komen welke boten te koop zijn bij ons.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gebruikte boten te koop[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Elke boot grondig nagekeken

Wij kijken binnen ons bedrijf in Aalsmeer elke boot eerst grondig na alvorens wij deze gebruikte boten te koop aanbieden. Wij reviseren de motoren indien dit nodig is en geven de motor een servicebeurt zodat de koper er zeker van is dat er geen problemen naar voren zullen komen. Wij hebben een constante voorraad vaartuigen die wisselend is. Kijk dus regelmatig op onze website om te weten te komen of de boot van uw keuze in ons assortiment aanwezig is. Of leg uw wens bij ons neer zodat wij op zoek kunnen gaan naar binnen ons netwerk van gebruikte boten om zo uw boot voor u beschikbaar te maken.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Klik hier voor de actuele voorraad gebruikte boten

Zoekt u een bedrijf dat gebruikte boten te koop aanbiedt? Neem dan contact op met ons voor een actuele voorraadlijst van onze gebruikte boten. Zit de boot van uw wens er niet tussen leg dan uw wens bij ons neer zodat wij op zoek kunnen gaan naar de boot van uw wens. En uiteraard bent u van harte welkom bij ons in Aalsmeer om te zien welke boten te koop liggen bij ons.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]