Four Winns H290 OB

Four Winns H240 OB

Four Winns H290 OB

Four Winns H210 2019

Four Winns H260 2019

Ontdek  

FOUR WINNS

Als u aan boord van een Four Winns stapt, ziet u een collectie van innovatieve ontwerpen en scherp aandacht voor detail waardoor u uw boot-ervaring verheft. Unieke eigenschappen en kwaliteit vakmanschap combineren in harmonie voor ongeëvenaarde kwaliteit en waarde.

Met een zwemplatform dichterbij het water en de schuine ladder die zich dieper onder het oppervlak uitstrekt, kunt u gracieus in en uitkomen. Daarbij zijn veel modellen uitgevoerd met scharnierende zonnebedden, zodat u kunt liggen zonder op kussens te stappen. Deze zonnepads kunnen ook worden omgezet tot een zitplaats. En onze optionele zwemmatten bieden veiligheid en comfort bij de toegang tot het water,

Four Winns maakt gebruik van Premium Materials, hier wordt het volgende onder verstaan:

  • Elegante premium vinylbekleding
  • Rustgevende handgestikte strepen
  • Pluche zwemmatten
  • Roestvrijstalen voorzieningen zorgen voor een superieur comfort, waardoor u geen zorgen heeft.

Kortom een Four Winns is niet te missen in uw watersportleven!

A.E.P. Boatcentre is al meer dan 25 jaar actief in de watersport branche. Importeur voor Nederland van Four Winns Sportboten & Cruisers, onderscheiden door Four Winns USA met een AWARD als zijnde de oudste Internationale importeur/dealer van Four Winns. Inmiddels samen gegaan met Heemhorst Watersport aan de Oosteinderweg 123C in Aalsmeer. Wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn, een keur aan nieuwe Four Winns boten op voorraad en occasions met A.E.P. garantie label.

Klik HIER voor alle Four Winns modellen.