Uw buitenboordmotor weer tip top

Heeft u een buitenboordmotor waar een reparatie aan moet worden uitgevoerd? Neem dan contact op met Heemhorst Watersport in Aalsmeer. Wij zijn de specialisten op het gebied van buitenboordmotor reparatie en kunnen de motor weer als een zonnetje laten draaien. Wij onderhouden Mercury and Honda buitenboordmotoren waar wij ook officieel dealer van zijn en garanderen u dat wij alleen originele onderdelen zullen gebruiken voor de reparatie van de motor. Wij leveren ook nieuwe en gebruikt buitenboordmotoren.

Een echte watersport specialist

Heemhorst Watersport is een echte watersport specialist. Watersport zit ons in het bloed en met onze lokatie in Aalsmeer, één van de bekendste watersportgebieden van Nederland, zit u echt gebakken met ons als service bedrijf voor een buitenboordmotor reparatie. Wij hebben vakmonteurs in dienst die niets anders doen dan reparaties uitvoeren van buitenboord en inboard motoren voor schepen. Maak gebruik van onze vakkennis en laat ons het onderhoud uitvoeren aan de motor van uw boot.

Vakmonteurs die hun vak verstaan

Wij zetten niet zomaar iemand aan het werk voor de reparatie van uw buitenboordmotor. Al onze vakmonteurs zijn vaklieden die speciaal opgeleid zijn om de reparaties vakkundig uit te voeren van scheepsmotoren. Er zijn geen geheimen voor onze monteurs en weten alle zwakheden van de verschillende types motoren. U bent er op de manier van verzekerd dat uw motor weer als een zonnetje zal lopen na een onderhoudsbeurt van ons.

Zowel Honda als Mercury dealer

Wij zijn vooral de specialist in het verzorgen van buitenboordmotor reparatie voor Honda Marine en Mercury buitenboordmotoren. Wij hebben een constante voorraad van originele onderdelen van beide merken zodat u er zeker van kunt zijn dat de reparaties op de juiste wijze zullen worden uitgevoerd.

Naast deze twee merken kunnen wij uiteraard ook alle andere merken repareren. Wij voeren geen reparaties uit aan uw buitenboordmotor wanneer wij geen toestemming hebben van u. Vinden wij dus nog meer gebreken tijdens het onderhoud dan stellen wij u daarvan op de hoogte waarbij u aan kunt geven of wij toestemming hebben om de motor te repareren.

Neem contact op voor een afspraak

Heeft u een buitenboordmotor reparatie nodig? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij nemen de motor onder handen, voeren de noodzakelijke reparatie uit en nemen meteen preventieve maatregelen wanneer wij nog meer verborgen gebreken vinden aan de motor. Met ons bent u ervan verzekerd dat de motor het weer probleemloos zal doen zodat u weer zorgeloos kunt varen over de Nederlandse wateren.