De opvouwbare rubberboot

Bent u op zoek naar een leuke boot die gemakkelijk mee te nemen is? En zoekt u een dealer die Brig rubberboten levert? Kom dan langs bij Heemhorst Watersport in Aalsmeer. Wij zijn officieel dealer van dit merk en leveren de meeste rubberboten vrij snel uit de voorraad die in Nederland beschikbaar is. Wij kunnen tevens de buitenboordmotor leveren voor uw boot waarbij u de keuze heeft tussen onze topmerken Honda Marine en Mercury. Maar uiteraard bent u vrij om een ander merk uit te kiezen wanneer u daar voorkeur voor heeft.

Een echte rubberboten specialist

Heemhorst Watersport is niet zomaar een watersportbedrijf. Wij houden er niet van om nee te zeggen tegen een klant en bieden daarom een ruim assortiment van watersport artikelen aan. Wij leveren nieuwe en gebruikte boten, nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren en voeren ook het onderhoud uit aan boten en buitenboordmotoren. Wij zijn officieel dealer van Brig.

Een ruime keuze aan modellen

Brig rubberboten staan erom bekend dat er voor elk wat wils is. U kunt kiezen uit de kleinere opvouwbare opblaasbare rubberboten zoals de DINGO en BALTIC series. Deze modellen staan garant voor een hoge kwaliteit en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wilt u liever wat stevigers en groters dan kunt u kiezen voor de rigid opblaasbare rubberboten zoals de FALCON Tenders en de FALCON Riders.

Ook voor de professionals

Heeft u behoefte aan een echte professionele boot voor reddingswerkzaamheden of andere serieuze zaken? Ook dan bent u met Brig rubberboten goed voorzien. Want Brig levert ook de echte professionele boten van rubber die het zwaarste werk aankunnen. U kunt kiezen tussen de RESCUE lijn, de HEAVY DUTY lijn of de NAVIGATOR lijn. Met deze rubberen boten heeft u echte topkwaliteit in handen waarmee een dagje varen een echt genot is.

Uw buitenboordmotor ook geleverd

Wij leveren tevens de buitenboordmotor van uw Brig wanneer u dat wenst. Wij leveren elke gewenste buitenboordmotor maar onze specialiteit is het leveren van Honda Marine en Mercury buitenboordmotoren waar wij officieel dealer van zijn. Wij verzorgen tevens het onderhoud en reparaties aan deze motoren.

Kom langs om eens rond te kijken

Zoekt u meer informatie over Brig rubberboten? Kom dan eens geheel vrijblijvend langs bij ons in Aalsmeer. Wij schenken dan de koffie zodat u op uw gemak rond kunt kijken en uw vragen kunt stellen. Bellen kan natuurlijk ook. Wij staan u tevens graag te woord wanneer u een gebruikte Brig rubberboot zoekt.