Dealer van Bostik

Ontdek  

Dealer van Bostik

Sinds dit jaar zijn wij dealer geworden van Bostik; één van de grootste lijm- en kitproducenten. Bostik beschikt over een compleet assortiment kitten voor de jacht- en scheepsbouw die zelfs onder de meest ruige omstandigheden bijzonder goed hechten en presteren.

In ons assortiment maritieme producten vindt u verschillende kitten voor plezierjachten die u zonder primer kunt toepassen. Deze elastische kit is isocyanaat- en oplosmiddelvrij en heeft een hoge afschuifsterkte. U kunt dit ABS-goedgekeurde product schuren en overschilderen.

Onze andere kitten zijn geschikt voor vele verschillende ondergronden, zoals glas, polycarbonaat, roestvrij staal, aluminium en composiet. U verwijdert ze bovendien makkelijk zonder de verflaag te beschadigen. Wilt u meer informatie? Dan adviseren wij om de app te downloaden (Bostik Marine Solutions) om zo de geschikte lijm of kit te vinden!