Heemhorst en AEP bundelen krachten

Ontdek  

Heemhorst en AEP bundelen krachten

Heemhorst Watersport en AEP Boatcentre, gevestigd op industrieterrein Hornmeer, zijn sinds 1 april een samenwerkingsverband aangegaan en gaan samen verder onder één dak bij eerstgenoemde partij. Hoe deze bijzondere en zeer nuttige samenwerking tot stand is gekomen vertellen Derk Heemskerk (Heemhorst Watersport) en Bas Pothoff (AEP), Derk: Zie het als een soort fusie. Twee sterke bedrijven gaan samen. AEP, inclusief Bas, komt naar ons toe. We nemen alle onderdelen, inventaris en kennis over en zullen vanaf 1 juli officieel operationeel zijn vanaf de Oosteinderweg 127 onder de naam Heemhorst Watersport – AEP. Zo kunnen we een nog betere service bieden aan de watersporter. Wij hebben een vorstvrije winterstalling van maar liefst negenduizend vierkante meter, we hebben een botenlift en een vrachtwagen dus kunnen respectievelijk zelf hijsen en vervoeren, we zitten aan het water en door de samenwerking krijgen we daar nu een uitgebreider monteursteam bij.” AEP verzorgt namelijk alle voorkomende werkzaamheden aan inboardmotoren zoals Mercruiser, Volvo Penta en OMC Cobra. Daarnaast is het bedrijf importeur voor Nederland van Four Winns sportboten. Bas benadrukt dat verder alles hetzelfde blijft. “AEP blijft Mercruiser Service Center en zijn daarnaast aangesloten bij het Delta Lloyd Schade herstel netwerk. Wij bundelen gewoon onze activiteiten tot een bedrijf dat alle vormen van service en reparatie aan kan. Ook blijft de winterstalling aan de Uiterweg 322 gewoon gehandhaafd. Er verandert in zoverre dus niets, het wordt juist alleen maar beter voor de klant. Samen staan we sterker.”

Extra service

De twee gefuseerde bedrijven werkten al veel samen, maar nu wordt Heemhorst Watersport-AEP een groot watersportbedrijf waaruit nog efficiënter gewerkt kan worden. “We kunnen de klant zoveel meer bieden. De kennis zit nu onder één dak. Logistiek is er nog wel wat te regelen, maar vanaf 1 juli verhuist AEP definitief naar Heemhorst Watersport aan de Oosteinderweg 127.” Het is duidelijk; Derk Heemskerk, Bart Heemskerk, Ronald Biesheuvel, Dick ter Horst en Bas Pothoff staan, samen met een zeer gemotiveerd monteursteam, klaar om de enthousiaste watersporter de service te verlenen die zij van beide bedrijven gewend waren, maar dan net een beetje meer. Kijk voor meer informatie op de website: www.heemhorstwatersport.nl tel: 0297-381313 of www.aepboatcentre.nl tel: 0297-325443 of 06-53416297