DOCK STEEL

Informatie DOCK STEEL

Een DOCK is een sterke, stoere, degelijke werkboot, gericht op praktisch nut. No-nonsense en bedoeld om te werken (het vervoer van materialen of personen bijvoorbeeld) of voor het uitoefenen van hobby’s als vissen en watersport. Een ideale boot voor meren en rivieren en geliefd door mensen van alle leeftijden. Een DOCK is wat hij is en hoeft dus niet gereedgemaakt te worden voor vertrek. Het is instappen, starten en gaan. Daarmee is hij altijd beschikbaar op het moment dat je hem wilt gebruiken.

Vaareigenschappen en prestaties

De DOCK is een zogenoemde ‘trimaran’. Dit betekent dat de onderkant van de romp bestaat uit drie parallelle drijvers, waartussen zich dus twee ‘watertunnels’ bevinden. Hierdoor is een DOCK zeer stabiel en, uiteraard afhankelijk van de motor, in staat hoge snelheden te behalen. Daardoor is deze boot uitermate geschikt voor recreatiedoeleinden, zoals vissen en waterskiën. Door zijn zeer beperkte diepgang is hij bovendien makkelijk trailerbaar.

DOCK STEEL 

Onderhoud DOCK

Doordat een DOCK volledig gemaakt is van aluminium, is die zeer onderhoudsvriendelijk. Hij is geschikt voor alle jaargetijden en in de winter hoeft de boot zelfs niet op het droge gehaald te worden.