Update omtrent Coronavirus

Ontdek  

Update omtrent Coronavirus

Beste klanten,

Het coronavirus is het gesprek van de dag; ook wij van Heemhorst Watersport BV zijn genoodzaakt maatregelen te treffen. Wij geven graag een update over de stand van zaken en hoe wij omgaan met deze situatie.

Winterstalling:

Laten we beginnen met positief bericht! Het voorjaar nadert, de zon gaat schijnen en dat betekent dat het vaarseizoen ook weer van start gaat. Misschien zelfs wel wat eerder dan de officiële 1 april omdat veel mensen ‘’thuis zitten’’. Ons team is volop bezig met het afronden van de laatste onderhoudsklussen in de winterstalling. Helaas zijn wij momenteel onderbezet in het personeel, omdat zij thuis blijven wegens ziekteverschijnselen.

Laten we voorop stellen dat wij ons uiterste best doen om alle boten zo spoedig mogelijk te water te laten. Wanneer uw boot te water kan, hangt mede af van de rijen boten die voor uw boot staan. Zodra we zijn begonnen met afstapelen, gaat het best hard en nemen wij contact met u op.

  1. Wij bellen u om een datum af te spreken voor het ophalen van de boot
  2. Om zoveel mogelijk één op één contact te vermijden, leggen wij de boot klaar op afgesproken plek met de sleutels (indien aanwezig) in de boot. Het is dan ook noodzaak dat u echt die dag de boot komt afhalen – weer of geen weer! De boot gaat niet terug de beveiligde stalling in.

Afhalen onderdelen:

Komt u bij ons aan de balie om onderdelen te kopen? Dan verzoeken wij u vriendelijk te betalen middels het pinapparaat. Indien u toch contant wil betalen, dan staat er op de balie een pompje met desinfecterende handgel ?

Afsluitend vragen wij om uw begrip en medewerking. Wij wensen iedereen sterkte en veel gezondheid toe aankomende periode.